Blogs » Shopping » Frankrike Tröja Barn

Frankrike Tröja Barn

  • Billiga Fotbollströjor, Frankrike Tröja Barn

     

    billiga fotbollströjor

    vilket matchade sin tidigare lagkamrat


    Cristiano Ronaldo har blivit utsedd

    ronaldo återvände fotbollströjor med eget namn på ryggen forum kortlistan för priset

    Cristiano Ronaldo har blivit utsedd till Månadens spelare i Premier League för september efter att ha gjort en bra start på sin andra period med Manchester United.

    Ronaldo återvände sensationellt till Old Trafford från Juventus i slutet av augusti och har slagit till.

    Billiga Fotbollströjor Portugals kapten gjorde två mål i en 4-1-seger över Newcastle United i sin första match för Red Devils sedan 2009.

    Ronaldo var också på mål i en Premier League-vinst med 2-1 mot West Ham förra månaden och hittade nätmaskorna två gånger i Champions League.

    Frankrike Tröja Barn Den produktiva 36-åringens 17 skott i september var fler än någon annan spelare registrerad i toppklassen.

    Ronaldo utsågs i fredags till månadens spelare i Premier League för femte gången, vilket matchade sin tidigare lagkamrat Wayne Rooneys rekordsiffra för United.

    Real Madrids rekord genom tiderna som målskytt Ronaldo vann gonggongen i mars 2008, ett avstånd på 13 år som är det längsta i Premier Leagues historia.

    Joao Cancelo, Antonio Rudiger, Allan Saint-Maximin, Mohamed Salah och Ismaila Sarr var de andra spelarna på kortlistan för priset.

    Maglie Calcio Finlandia

    Liverpool Fotbollströjor